hit counter
O nas

O nas

Leta 1997 smo se zbrali strokovnjaki s področja preoblikovanja nerjaveče (inox, RF, stainless steel) pločevine in ustanovili podjetje INOX DESIGN d.o.o. Podjetje je bilo ustanovljeno, da svoje izkušnje s področja gostinske opreme prenesemo še na ostala področja industrije. Zaradi natančnosti in želje po izdelavi bolj zahtevnih proizvodov, smo z leti uspeli prodreti tudi na področje farmacije, katero  smatramo za naše najbolj zahtevno področje.

Našo dejavnost smo razširili tudi na ostala področja, od laboratorijske opreme, preko raznih industrijskih izdelkov (razne posode, ohišja, …) do gradbeništva.

Želja po novih izzivih nas je pripeljala, do sodelovanja s podjetji iz tujine. Sodelujemo predvsem s podjetji iz EU (Nemčija, Avstrija, Italija, Francija, …). Izvoz predstavlja približno 50 % letnega prometa, naš cilj pa je povečati promet z državami EU-ja.

Smo majhno elastično podjetje, kateremu so novi projekti vedno izziv, zato radi sodelujemo tudi pri razvoju in izvedbah unikatnih produktov po načrtih arhitektov, projektantov, konstruktorjev, …

INOX DESIGN d.o.o.
Sedež podjetja:
Brnčičeva ulica 31
1231 Ljubljana – Črnuče

Direktor: Jaka Meško

Matična številka:     1196596
Davčna številka:     SI68799977
Davčni zavezanec:     DA
IBAN:     SI56 3000 0001 7200 755
Banka:    Sberbank d.d.
SWIFT:     SABRSI2X